lvbet

Délig alvás és lvbet

Sajnos kevesen tudják, mivel szintén sajnálatos módon, keveset beszélünk róla, de bizony megvan a tudományos alapja annak, hogy vannak, akik szívesebben maradnak fent az esti órákban, és olyanok, akik korán fekszenek és korán kelnek. Mivel gyakran előfordult az utóbbi néhány hónapban, hogy az lvbet társaságában éjszakába nyúlóan szórakoztam, elkezdett érdekelni, hogy mivel magyarázható ez az egész jelenség.

 

lvbet casino
Azt tudtam, hogy az, hogy az lvbet önmgában nem lehet az oka, mivel máskor is gyakran előfordul, hogy szívesen maradok ébren az éjszakai órákban, és tudtam azt is, hogy mások is így vannak ezzel a barátaim közül. Persze, ugyanígy, a baráti társaságom körében olyanok is vannak, akik mindig elsőkként mennek haza egy buliból, legyen akármennyire is jó a móka.

Vannak baglyok és pacsirták

Nos, az internetes kutakodásaim során felfedeztem, hogy ennek az egésznek bizony van tudományos alapja, és tényleg nem az lvbet vagy bármi más tehet arról, hogy szívesen és nem mellékesen könnyedén ébren maradok a kései órákban.
Az amerikai tudósok ugyanis óriási munkát fektettek abba az elmúlt évtizedekben, hogy minél többet megtudjanak az alvásról, és az alvási szokásainkról. Rengeteg kutatást elvégeztek a témában, és folyamatosan zajlanak a kutatások, amelyek többek között éppen ezt a kérdéskört is boncolgatják.

Mint kiderült, több típusú alvót lehet megkülönböztetni, és az alvásunk, az alvási igényeink minden más folyamatot is befolyásolnak az életünkben. Ezeknek a kutatásoknak az a lényege, hogy kiderült, vannak éjjeli baglyok és vannak kora reggeli pacsirták, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem szégyen, ha te sokáig vagy ébren és később kelsz fel.
Nem tudom, hogy téged ez mennyire érint, illetve mennyire örülsz ennek a hírnek, de én nyugodtabban játszok az lvbet felületén esténként, amióta erről tudok.