nagytestű elektromos robogó

Nagytestű elektromos robogó nem csupán futároknak

A Daytona család legfrissebb modellje, az E-Viball 2021-ben debütált, méghozzá elsöprő sikerrel. EURO5 tanúsítvánnyal rendelkezik, így az besorolja az L3E kategóriába, ami már csak azért is érdekes, mert így a szóban forgó nagytestű elektromos robogó esetében nem érvényes a 45 km/h sebességkorlát.

Az E-Viball kiváló minőséget és fejlesztéseket kínál, amelyek a kategória élmezőnyébe emelik. A modell szíjhajtást alkalmaz, az agymotoros megoldás helyett, ezáltal középre helyezi a súlyelosztást, ami sokkal jobb kezelhetőséget és nagyobb nyomatékot is biztosít, így nem kérdés, miszerint az E-Viball nagytestű elektromos robogó magasan túlszárnyalja a versenytársait.

Az 80 km/h feletti végsebesség, a CBS fékrendszer és a kényelmi funkciók, mint a tempomat, lopásgátló rendszer, kulcs nélküli kapcsoló, USB aljzat és digitális LCD műszerfal, mind hozzájárulnak a motor teljesítményéhez és kényelméhez, legyen szó rövid vagy hosszú útról. Az 3200 W elektromos motor a váz közepén és az ülés alatt helyezkedik el, a szíjhajtás pedig a keréknek ad erőt, ezáltal biztosítva az irigylésre méltó súlyelosztást, ami biztonságosabb vezetést, kisebb motorterhelést és hosszabb akkumulátor élettartamot eredményez.

Egy szó, mint száz: az E-Viball nagytestű elektromos robogó mindenképpen előnyös felhasználást kínál városi és elővárosi közlekedésre és bizony nem csupán abban az esetben, ha futárként dolgozunk. Tény, hogy a nagytestű elektromos robogó alapvetően az említett munka megkönnyítését szolgálja, viszont mindenkinek hű társa, aki napi rendszerességgel közlekedik és már régóta foglalkoztatja a közlekedési szokásainak megreformálása.