Víz-, gáz- vagy fűtésszerelőt keresel?

Miért szeretem annyira a szilvesztert? Magam sem tudom, talán túlságosan sok szép emlék kötődik hozzá gyerekkoromból és kamaszkoromból is. Amikor kicsik voltunk a tesómmal, mindig a szüleinkkel néztük a tv-ben a különleges adást, meg sok zenét hallgattunk, trombitáltunk, parókát öltöttünk fel és szerpentinnel tarkítottuk az egész lakást. Még valami kukac formában kifújós hab is dereng számomra, de fogalmam sincs, mi a neve. Később kamaszként már a barátainkkal házibuliztunk, utána pedig ugyanez folytatódott az egyetemi társasággal.

 

Manapság inkább már szűk körben töltjük az év utolsó óráit és az újévet, esetleg társasozunk vagy sétálgatunk a városban, de semmi vadulás. Finomakat eszünk ilyenkor és sok pezsgőt iszunk – nekünk ilyen egy nyugodt és tökéletes szilveszter. Azért az idei évet nem lesz nehéz magunk mögött hagyni, voltak ugyanis nehéz helyzetek, a lakásunkkal például többször is meggyűlt a bajunk. Élénken él emlékeimben az az este, amikor a “vízszerelő xi kerület” keresőkifejezést pötyögtem a laptopon és abban reménykedtünk, hogy találunk valakit, aki a fürdőben fellépő problémánkra ilyen időtájt is megoldást tud találni. Nagyon örültünk, amikor rátaláltunk a vizgazfutesszerelo24.hu oldalra, mint kiderült, ők ügyeleti rendszerben éjjel-nappal vállalnak kiszállást a helyszínre, akár már egy órán belül, ráadásul nem csak Budapesten, hanem egész Pest megyében.

 

Ha tehát nem tudod, hogy elérhető-e megbízható vízszerelő xi kerületben vagy környékén, akár hétvégén vagy éjjel is, akkor van egy jó hírem: a vizgazfutesszerelo24.hu szakemberei között van fűtésszerelő és gázszerelő is. A honlapjukon minden fontos részletet megtalálsz, és egyben az általuk vállalt feladatokról is részletesebben olvashatsz. Ha nem sürgős esetben keresnéd fel őket, akkor egy kapcsolatfelvételi űrlapot is kitölthetsz, és ők fognak majd felhívni téged a továbbiakkal kapcsolatban, de ha S. O. S. segítség kell, akkor mindenképp valamelyik számukat tárcsázd, hogy a lehető leghamarabb orvosolni tudják a gondodat! Ilyen helyzetben sokat számít az időfaktor, ezért is nagy dolog az, hogy sok esetben már egy órán belül a helyszínen tudnak lenni és megkezdeni a szükséges munkálatokat.

 

Bízom abban, hogy nem csak annak volt hasznos és érdekes ez a bejegyzés, aki kételkedett abban, hogy van-e még elérhető, megbízható vízszerelő xi kerület környékén, hanem más is megjegyzi, hogy érdemes a vizgazfutesszerelo24.hu szakembereihez fordulni háztartásunkban fellépő váratlan események esetén.