Marad pénzünk új tévére, ha ebből az autósboltból rendelünk

A tévé készülékek rengeteget fejlődtek az utóbbi években. Vicces azonban megnézni, hogy mik azok a dolgok, amik a mai világban sokkal kényelmetlenebbek. Esküszöm, hogy megvan a varázsa a régi típusú katódcsöves készülékeknek is. A digitális tévékkel a legnagyobb probléma szerintem az, hogy néha már túl sok a választásunk és nincs egy rendszerező elv.

Nézhetünk online videókat, regisztrálhatunk egy streaming applikációra és mindezek mellett még sima csatornákat is nézhetünk. Nem akarom idealizálni a régi időket, de tényleg volt valami közösségi élmény abban, hogy mindenki ugyanazt a pár csatornát nézte. Na meg persze egy csomószor nem is működnek olyan hatékonyan ezek az új tévék és pár éven belül le kell cserélni őket. Ezt pedig nem lehetett elmondani a régi, 50 kilós televízióról, ami a nappalinkban volt.

Persze nem minden technikai újítás az ördögtől való. Én például sosem tudtam volna meg, hogy létezik egy olyan jó autósbolt, mint az Olajwebshop, ahonnan szinte minden kiegészítőt be lehet szerezni az autónkhoz. Most már jópár éve, hogy megvan a járművem, de sosem éreztem azt, hogy a karbantartásban jó vagyok. Ez főleg azért volt, mert a környékünkön található boltban nincs nagy választék olyan termékekből, mint a motorolaj. Éppen ezért megnéztem a neten, hogy hol találhatnék egy másik, megbízhatóbb helyet.

Az Olajwebshop több szempontból is kiemelkedő. Alapból a felületüket könnyen lehet kezelni és hamar megtalálhatjuk rajta azt, ami érdekel minket. Így nem számít, hogy motorolaj kell nekünk, vagy gyertyák, csak rá kell kattintanunk a hozzá tartozó kategóriára és máris át tudjuk tekinteni a választékot. És erre a választékra sem lehet panasz. Jóval többféle termék elérhető, mint a helyi boltban, úgyhogy örömmel böngésztem a listáikat.

Engem azonban elsősorban nem az online vásárlás érdekelt, hanem, hogy esetleg van-e fizikai autósbolt részük is. Az Olajwebshop pedig tényleg minden igényt kiszolgál, mivel nem csak a felhőben léteznek. Az „autósbolt, szaküzleteink” menüpontban megnézhetjük, hogy hol találhatók az üzletek. Ez azonban még nem minden, mivel az elérhetőségeik és a nyitvatartási idejük is fel vannak tüntetve. Tehát, ha van esetleg valami kérdésünk hozzájuk, akkor azt e-mail, vagy telefonhívás formájában is fel tudjuk tenni. Így biztosan nem fogunk potyára ellátogatni hozzájuk.

Ezen adatok mellett még képek is elérhetők az üzletekről, úgyhogy azt is meg tudjuk nézni, hogy egy milyen üzlethelységet várjunk. Nagyon pozitív volt az, ami láttam és hasonlóan letisztult volt a külseje, mint az online felületnek. Találtam is egy olyan boltot, ami közel volt hozzám, úgyhogy elterveztem, hogy teszek náluk egy látogatást.

Előtte azonban megnéztem, hogy mit szeretnék vásárolni, illetve, hogy elérhető-e az adott üzletükben. Legnagyobb meglepetésemre még az árak is elképesztőek voltak, függetlenül attól, hogy online vesszük, vagy helyben. Így pedig minden kétség nélkül indultam el hozzájuk, és ezek után sem kellett csalódnom.

Az eladók mind nagyon értenek a szakmához, és meg tudták válaszolni az összes kérdésemet. Együtt kiválasztottuk, hogy melyik motorolaj lenne a legjobb a járművemnek és még pár tanáccsal is elláttak a jövőre nézve. Maximálisan elégedett voltam a kiszolgálással és azóta végre azt érzem, hogy az autózásnak ez a része sem rejtély már. Ezt pedig csak az Olajwebshop autósbolt segítségének köszönhetem és biztosan sokszor fogok még ellátogatni hozzájuk a jövőben.