purhab szigetelés házilag

Nem okoz problémát a purhab szigetelés házilag

Gyakran már minimális befektetéssel elérhető jó eredmény a lakások szigetelése terén. Bár az épületek több ponton kitettek, azért, ha odafigyelünk arra, hogy pontosan milyen anyagokkal dolgozunk, akkor a hatékonyság nagyban növelhető. A purhab szigetelés házilag egy olyan lehetőséget kínál, ami mellett kár lenne elmenni figyelem nélkül. A gyengepontok általában a nyílászárók és azok környéke. A vastagabb falak esetén az az ablakoknál és az ajtóknál veszíthetjük el a legtöbb megtermelt hőenergiát. A purhab szigetelés házilag itt jön elsősorban szóba. A régebbi, még fából készült termékeket megéri lecserélni, jóval fejledtebb, termopán egységekre. A tokok és a falak közötti hézagokat a poliuretán habbal lehet kitölteni.

A készítmény fő előnye, hogy remekül elfoglalja a rendelkezésére álló réseket. A purhab szigetelés házilag ilyen módon bárki számára elvégezhető. Voltaképpen semmi másról nincs szó, mint az előre megtisztított felületekre felvinni a komponenst, ami néhány óra alatt teljesen megszilárdul. A folyamat után a hab könnyen vágható, csiszolható, vakolható, festhető. A piskótaszerű szerkezetből adódóan kis légbuborékok alakulnak ki, amik tovább növelik a szigetelőképességet. A purhab szigetelés házilag a profi termékekkel gyorsan elvégezhető.

A hun.sika.com weboldalon kiváló típusok találhatók, amik költséghatékony módon érhetők el. A purhab szigetelés házilag még alkalmas további feladatok ellátásra, mint áttörések, csövek körüli hézagok kitöltése, de nagyobb mennyiségben padlás és tetőtér szigetelésre ugyanúgy ideális.