|

Partnerek

Nyomtatóbarát változat

A jelen projekt megvalósításában az alábbi partnerségi kör vett részt.


Kedvezményezett és projektgazda: Műemlékek Nemzeti Gondnoksága

www.nemzetimuemlek.hu

A projekt megvalósításáért felel, valamint a támogatásból kizárólagosan részesül, ugyanakkor a projekt önerejét is egyedül biztosítja. A projekt végrehajtását felügyeli szakmailag és pénzügyileg. Szakemberei részt vesznek a projekt lebonyolításában, valamint kapcsolatot tartanak az ÉMOP Közreműködő Szervezetével, mely kapcsolattartás elektronikus, telefonos és papír alapú kommunikációs csatornákon történik. Szervez, koordinál és részt vesz különböző helyi rendezvényeken. Folyamatos partnerséget ápol a projektben részt vevő és Sirok környékén megtalálható szervezetekkel a projekt és a siroki vár sikeressége érdekében.

Közreműködő partner: Sirok Község Önkormányzat
www.sirok.hu

Az Önkormányzatnak különleges státusza van a projektben. Bár támogatást nem kap, aktívan vesz részt a projekt megvalósításában. A fő feladata, hogy miden, a projekthez szükséges támogatást megadjon a község részéről. A projekt során önkéntes felajánlása is van, amely a várnyeregnek nem a projektgazda kezelésében lévő területeinek tereprendezését, kialakítását jelenti, továbbá az Önkormányzat az Országh Kristóf Rendezvényház és Információs Központ működtetéséhez, a bemutató helyek működtetéséhez nyújt segítséget.

Egyéb partnerek

Siroki Vár Közhasznú Alapítvány
www.sirok.hu

3332 Sirok Borics Pál u.6.
Lakatos István - elnök
Tel.: 36/561-000, fax:36/361-633
E-mail: sirokonkorm [at] agria [dot] hu
Fő célja a Siroki vár fejlesztése és hasznosítása. A projekthez kapcsolódóan egyrészt az Országh Kristóf Rendezvényház és Információs Központban kialakításra kerülő gyermekjátszótér tervezésében és fenntartásában vállal feladatokat. Szerepet vállalnak a vár ismertségét javító PR és marketing feladatok megoldásában, ennek költségeit saját forrásból fedezik.

Vártársaság Sirok Közhasznú Szervezet
www.sirok.hu

3332 Sirok Nyirjes út 5.
Tuza Gábor - elnök
Tel.: 20/910 5159
E-mail: gabortuza [at] t-online [dot] hu
Fő célként Sirok turisztikai fejlesztését és a helyi értékek elismertségének növelését tűzték ki. A Kht. a projekt megvalósítása során feladatokat vállal a váron belüli attrakciók ismertségének javítása érdekében, a fenntarthatósággal összefüggő programok generálásában, ennek költségeit saját forrásból fedezik.

Mátra Jövője Turisztikai Egyesület
www.matrainfo.hu

3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 16.
Kápolnai Nagy Ágnes - elnök
Telefon: 76/412-045, 70/388-3752 fax: 76/509-686
E-mail: agi [at] matraifo [dot] hu
A szervezet alapvető célja a mátrai desztináció turisztikai vonzerejének javítása, országos és nemzetközi ismertségének és elismertségének erősítése. Céljuk, hogy színvonalas mátrai programokat kínáljanak a turistáknak. A szervezet új rendezvényeket generál, lebonyolításukat koordinálja. A projektben a turisztikai szaktudásukkal, rendezvényötleteikkel vesznek részt.

Felső-Magyarországi Várak Egyesülete
www.eszakivarak.hu

3996 Füzér, Rákóczi u. 2.
Perényi János - elnök
Tel.: 30/381 0440
E-mail: fuzer [at] enternet [dot] hu
Az egyesület által képviselt tematikus út egyik legfontosabb elemeként támogatják az itt megvalósuló fejlesztéseket. Programjaikban és, kiadványaikban kiemelt szerepet kap a fejlesztés eredményeként széleskörű ismertséget szerző vár.

Pétervására és Körzete Kistérségi Területfejlesztési Társulás
www.pvkisterseg.hu

3250 Pétervására Kossuth u.1.
Pál László - elnök
Tel.: 36/568-052,f ax: 36/568-053
Kapcsolat: Panyik Anita
E-mail: pkttars [at] t-online [dot] hu
Az elmúlt évek során megbízására elkészített kistérségi fejlesztési stratégia egyik kiemelt projektjeként szerepel a Siroki vár rekonstrukciója, a hozzá kapcsolódó attrakciók kialakítása. A térség rendezvényeinek, turisztikai fejlesztéseinek összehangolásában fontos szerepet vállalnak. Aktívan részt vesznek a projekthez kapcsolódó PR, marketing munkában, együttműködnek a projekt fenntarthatóságában.

Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság
www.nordtour.hu

3300 Eger, Bajcsy Zs. u. 1.
Hidvéginé Molnár Judit – igazgató
Tel.: 36/512-440
E-mail: emrmi [at] itthon [dot] hu
A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi regionális szervezete összekötőkapocs a térség turisztikájában. Átfogó elemzésekkel rendelkezik az ágazat mutatóiról, koordinálja a desztinációk együttműködését.

Kékes Turista Egyesület
www.kekesturista.hu

3200 Gyöngyös, Török Ignác u. 1
Simon Péter - elnök
E-mail: info [at] kekesturista [dot] hu
Céljuk a természetjárás útján az egészséges életmód kialakításának és elterjesztésének elősegítése, a természetjárás megszerettetése. A Mátra-vidék természeti értékeinek minél szélesebb körű megismertetését célozzák meg, aktív részvétellel a mátrai turista létesítmények (turistautak, erdei pihenők stb.) karbantartásában, a hegység természeti értékeinek megóvásában.

Heves Megyei Múzeumi Szervezet - Dobó István Vármúzeum
www.egrivar.hu

3300 Eger, Vár 1.
Dr. Veres Gábor - igazgató
Tel.: 36/312-744, fax: 36/312-450
E-mail: varmuzeum [at] egrivar [dot] hu
Támogatja a vár régészeti feltárását és a lelet-mentést. A kiállítások létrehozását szakmai tanácsadással és műtárgykölcsönzéssel segíti. Ennek költségeit saját forrásból fedezi.

Palóc út Egyesület
www.palocut.hu

3360 Heves,
Bozvári József - elnök
Tel.: 30/259-5872
Civil kezdeményezés, amelyben nógrádi és hevesi „palóc” települések vesznek részt idegenforgalmuk fejlesztése érdekében hálózati formában.

Mozgássérültek Heves Megyei Egyesülete
www.meoszinfo.hu

3300 Eger Rózsa Károly u.21.
Császár Imre - elnök
Tel.: 36/516-112, 30/9356-453
E-mail: csaszar [dot] imre54 [at] gmail [dot] com
Tanácsaikkal segítik a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága fejlesztései során a fogyatékkal élők érdekeinek érvényesítését. Közvetítő szerepet vállalnak a többi fogyatékos szervezet felé.

Hevesi Népművészeti Alapítvány

Báder Miklósné - elnök
Telefon: 30/963-8602
E-mail: verabader [at] vivamail [dot] hu

Kisnána és Vécs Községek Körjegyzősége
www.kisnana.hu

Koncsos Sándor - polgármester
3264 Kisnána, Szabadság út 3.
Tel.: 37/524-001, fax: 37324-005
E-mail: kisnana [at] domnet [dot] hu

Támogatók

Új Magyarország fejlesztési terv
NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
Sirok Község Önkormányzata

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen.